Denisa
Náš ředitel podniku
má pěknou dceru Denisu
a ta chodí z tenisu
v těsnejch džínách z Lewisu
je to proti předpisu
ale šmíruju ji
když z tělocvičny plna potu
do sprch chvátá podél plotu
Miluju tu Denisu
co má oči z tyrkysu
na vilu k nim na římsu
jako kočka lezu
po okapu plným rezu
Deniso jo Deniso
miluju tě jak nevím co
ty ráda máš jen tenis
jo a milá zlatá
ten tvůj táta
je taky velkej penis.
Přečteno 492x
Tipy 16
Poslední tipující: Zpátky, Kars, Mario de Janiero, hašlerka, Bíša, Psavec, labuť, Doradan, Květka Š., Hazentla, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)