Vznícení
pokračuj prosím tě,
nenech mě čekat dál,
vezmi si tělo mé,
buď otrok můj i král…
stupňuješ vášeň
do stavu poblouznění,
oheň stále hašen
rozrůstá do podzemí…
pohybem těla
dávám Ti znamení,
už bych Tě chtěla,
zas hrozí vznícení…
Přečteno 621x
Tipy 9
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, CORONATION, hašlerka, Bíša, WAYWARD, Kalypso, Květka Š., vodnař
Komentáře (0)