OSTÝCHÁM SE ZDE TUTO BÁSEŇ UVEŘEJNIT , RÝMUJE SE MI TU JEN SLOVO - HOVNO
Narodíš se a už se vezeš,
fotra ani macechu si nevybereš,
nevybereš si dobu,
Boha, planetu, zemi,
město, místo,
první věty, kozy tety,
nevybereš si
školku, tříďase,
spolužáky a souseda taky,
nevybereš si
barvu, ksicht, vocas,
prdel, paneláky,
počasí, Prezidenta,
radar a rakev taky.
Co si vlastně můžeme vybrat?
(Peníze z bankomatu?)
Přečteno 619x
Tipy 21
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Pythonissa__, Lady Carmila- Políbená mlhou.., James Sceptic, lucajda89, humus, Holis, Paulín, 6thSun, malá slečna, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)