Anotace: magii ....babskejm receptům ...
Doba se mění a s ní i čáry baby se vrhly spíš na bulváry...ST!
31.01.2010 16:37:00 | Mario de Janiero
to já přece už všechno dávno jsem:)
a přece mi to nestačí
dál hledám v bodláčí...
30.01.2010 21:22:00 | zenge
na všecko jízdní řád makat a nekecat rozum má vysvětlení cože? že tak to není? budete divnej snad tak abyste to skryl a zas se zařadil do světa elektriky vzorečků do matyky a standardů a norem - no ale honem na tydle vaše frašky už máme dávno prášky než vaše tělo zetlí rozum světlý vám zařídíme chemicky jo bude to navždycky ....;-) kam to utíkáte, tady se žádný čárymáry neprovozujou... vy nechcete bejt šťastnej, bohatej, úspěšnej...
30.01.2010 20:41:00 | pamp_elka