Grupnsex
Anotace: Zaslechl jsem zvěsti, že jsem vyměkl. Tak tady je náprava.
Žena, slečna, stará paní
štíhlá, vnadná, prdelatá
leží a tři chlapi na nich
rozkoše je plná chata
Magda, Lenka, taky Sára
nabízejí další dírky
Nabídky se chytá Jára
do úst bere jméno Jirky
Jirko zkus si taky anál
Je pět ráno pondělí
A Jirka tak dobrovolně
ocitá se v.....
.......probouzí se v posteli.
Vstává a jde do kostela
kněžský úřad krev mu pije
řehole je jako cela
místo boha slyší pyje.
Komentáře (0)