NEŽ NÁS PEKLO SEŽEHNE SVÝM PLAMENEM
No tak už klidně zavři oči svý
a vnímej mí tělo po tobě hladový!
Než nás peklo spálí na popel,
polož mě k sobě tady na postel!
Já budu s tebou dělat věci,
který už s nikym jiným dělat nechci!
Než nás peklo sežehne svým plamenem,
my si to spolu ještě rozdáme,
pak stanem se navždy kamenem!
Přečteno 556x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)