Anotace: Z cyklu Jednoduché stroje, kap. 1. ;-)
Sbírka: Bláznovy sonety, Laco da Vinci aneb Zábavná fyzika pro samouky
Někdy ani není třeba nijak ostrý hrot. Ostatně hašlerka už řekla něco podobného přede mnou...
05.02.2010 01:21:00 | Špáďa
No, já nevím, ale co se zdá být zdánlivě nejjednodušší... bývá zpravidla nejsložitější... .o)
01.02.2010 11:54:00 | labuť
Zdali hašlerka citací učebnice fyziky ze základní školy nám nechtěla sdělit něco objevnějšího z oboru vysoké školy života? Nevím, snad někdo poradí, příp. varuje ...
31.01.2010 19:44:00 | Zasr. romantik
Poměrně malými silami dosahujeme pomocí jednoduchých strojů velkých účinků :o))
31.01.2010 13:33:00 | hašlerka