Anotace: vzdělání...
... když jim to pomůže... jsi pomahač;-) a to se cení! Představ si, že bys byl politik, fuj, hrůza;-DDD
02.02.2010 13:49:00 | Žqáry
Ti povím, jak skončej po těch botoxech a liftincích za pár let, se vší úctou k té paní, kterou dávám za příklad, zpěvačka je to stále par excellence: Eva Pilarová. Po několika zásazích už další podobný není možný...
Jo, a botox je vlastně botulotoxin, klobásový jed! Nejedna, co si myslela, že je ošklivka, už nic ke smůle svých pozůstalých se svým zevnějškem neřeší...
02.02.2010 03:12:00 | Špáďa
Slova tvá božská mana
říkala mi máma
studuj a buď hrdá
titul ti dodá
postavení skvělé
hele, vyhladil bys
vrásky na mém čele?
ST!
01.02.2010 21:32:00 | hašlerka
nedavno jste napsal odu na smetiste, nemohu tu basen nikde vyhledat...prosim, info nazvu basne dekuji !
01.02.2010 20:26:00 | včela
nedavno jste napsal odu na smetiste, nemohu tu basen nikde vyhledat...prosim, info nazvu basne dekuji !
01.02.2010 20:25:00 | včela