Kálečovy zákony
.
1. Kálečův zákon dle Archiméda:
Těleso ponořené dovnitř je vtahováno silou, která potěší a rozněžní!
2. Kálečův zákon dle Bernouliho:
Když muž a žena jsou natěsno, je součin tlaku a průtoku konstantní. Jen u mne je ten součin často roven nule.
3. Kálečův zákon dle Pascala:
Tlak 1 Pc (jednoho packala) vyvíjí člověk, kterému se lautr nic nedaří. Viz zákon č. 2.
Nechcete doplnit, případně opravit mé amatérské bádání nezatížené zbytečnými vědomostmi?
.
Přečteno 696x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, 5thelement, Holis, hašlerka, Mbonita, Okřídlená Lištička, Psavec, nejsembásník, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)