Anotace: vzrušení.....
Tam na vrších bílejch štítů
tančím tance Svatejch Vítů
v skalách s ostřím lesklých břitů
vedle fangle Rusů,Britů
vztyčím taky mou
s modrým klínem
bíločervenou
ou........
***
02.02.2010 21:17:00 | ROMAN LOHNERT
Já v tom skrytě-nepokrytě
vidím tanec na radnici,
kde za chvíli změní řitě
mnozí lační trpaslíci.
02.02.2010 20:13:00 | Špáďa
Já v tom skrytě-nepokrytě
vidím tanec na radnici,
kde za chvíli změní řitě
mnozí lační trpaslíci.
02.02.2010 20:12:00 | Špáďa
Krásná horolezecká! ST! Ale doufám, že nenarážíš na arch-anděla Michaela Víta, kterej dostal chřipku. :-)) To ještě bude tanec.
Měl jsem tady jednu podobnou básničku, tak jsem ti ji předělal:
Na vrcholu vzrušení
má náš zenge bušení
na vrcholech vrcholů
pak v lavině zas dolů.
Dáme mu tak křížek s vlajkou
zkrášlíme to místo májkou
a modlící šerpy mlýnek
pro návrat do vzpomínek.
02.02.2010 18:41:00 | Zasr. romantik