Anotace: nářkům
jde to tak lehce,
když se ne
a ne
nechce :o))
Krásné a závěr mě nadchnul...ST!
02.02.2010 21:28:00 | hašlerka
tam u zdi nářků
jářku tak nějak mezi prsty
jak řeku v hrsti
když chytáš v naivitě
a přitom lapen v cizí sítě
můj život v přesýpačkách
v písku tekutém
v kanylách,na kapačkách
i v mrazu třeskutém
blouděním byl?
Šel bych i dýl
neklidnou zemí
ale nechce se mi......
***
02.02.2010 21:10:00 | ROMAN LOHNERT