TAK NESUĎTE NÁS
Ty jsi sám,
já jsem tu sama chvíli,
tak co s tím,
ráda s tebou vše sdílím.
V polštářích
a nebo na trávě,
s tebou se pomazlím,
je mi jedno kde právě.
Ty jsi sám,
já jsem tu sama chvíli,
nad námi oblaka
a z nich pádá sníh bílý.
V autíčku
a nebo v pelíšku,
hladíš mě,
líbáš jemně po bříšku.
Tak nesuďte nás ,
jak jsme se chovali,
za to že se milujem,
že jste to poznali!
Tak nesuďte nás,
že chcem trochu žít,
že máme svý životy,
že nechcem jenom snít!
Přečteno 558x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, hypertenze, jedam, Zefi, Květka Š., Lady Celebrian, bobi bobie
Komentáře (3)
Komentujících (3)