Anotace: zemi tajemný
Záňadří mám za rohem
necpu se tam z baťohem
objedu, projedu, přejedu
vojedu a odjedu...
ST!
14.02.2010 20:49:00 | Mario de Janiero
Tak ty to nepovíš?
To já nejsem lakomá
jezdím o kousek níž
a je to paráda :o))
ST!!!
07.02.2010 11:47:00 | hašlerka
To mi vrtá mojí hlavou,
že jsme se tam nepotkali,
v Záňadří mám holku plavou,
jezdím tam vždy na neděli!
Tak snad příště!
06.02.2010 20:11:00 | Zasr. romantik