Anotace: estébákům,lampasákům,jinejm kurvám,státním znakům....
tam v dáli střílí
vedle se opalují
ty co tě bili
v recenzích vychvalují
na penzích dál si plují
v lodích blahobytu
a ještě prskaj
..jak tašky eternitu
v ohni
***
06.02.2010 20:23:00 | ROMAN LOHNERT
... dal bych Ti deset a ne jen dva body***st
06.02.2010 20:14:00 | ROMAN LOHNERT