Anotace: /k elegii sedmé.../
Tak vryl se mi až do srdíčka
v nocích kdy už ani svíčka
nepřemůže temnotu
tužkou tupou bez hrotu
psaný list ...
27.02.2010 21:10:00 | Zefi
jo, koukala jsem
i na inspiraci,
myslím že tá tvá se
mi čte mnohem lépe,
protože je tvoje -
protože je kratší :)
http://web.quick.cz/asasek/orten/htm/bas6.htm
08.02.2010 16:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba
oni vždy něco říkají
těm kteří se jich zeptají
a my děláme kompromisy
myslíme že jsme dospělí
a jen jsme trochu umřeli...
to by jen chtělo něco v nás
zastavit čas -náš krátkej čas
a místo teď žít zase kdysi
07.02.2010 19:12:00 | pamp_elka