Pydla
V hamru humr
naříkal
já snad umru
to ta voda
mluvit škoda
betonový břehy
kdeže loňský sněhy
s pstruhy v řekách
jsou
paní štiky s nóblesou
děda sumec
bahňák Chlumec
s nečesaným rákosím
noc co noc tu u stavidla
já,Česílko,strejda Pydla
s tichem klábosím
O tom kdysi
taky kdyby
klidně jdi si
mezi ryby
řekou k moři
přez dvě delty
ržají oři
stany,celty
podél břehů
do vln mola
racci v střehu
z hladin kola
kolem bojek
na obojek
kotev ke dnům přikotveným
vstříc svým dalším dovoleným.....
Přečteno 459x
Tipy 24
Poslední tipující: Mario de Janiero, Bíša, Romli, Psavec, Holis, hašlerka, Zpátky, TetaKazi, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)