Dárek
Anotace: Dnes raději bez komentáře:-).
Zavřu Tě pod víčka čtyř hran
okolo šest velkých stran
nahoře pentle barevné duhy
rozvine jemné stuhy
na polštář přidám skryté přání
v obálce zvané-milování.
Pouť dlaní končí jemnou múzu
zapínám po ránu blůzu
a vítám nový den.
Přečteno 700x
Tipy 24
Poslední tipující: free.poet, jvacl, Krahujec, WAYWARD, jita.1965, BArBArKO, bobi bobie, Lorraine, Holis, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)