Anotace: kolejím..
Jel jsem dost dlouho
expresem dospělosti
teď balím starý kosti
a přestupuji zpět
do krajin dětských let...
ST!
15.02.2010 12:12:00 | Mario de Janiero
Kdo by nechtěl zpátky do dětství? A že je jedna z nej... říkám taky!
13.02.2010 19:08:00 | Zasr. romantik
...pak k ránu probudit se zase dospělá
neslyšet co vše se nedělá
chytit svůj poslení vlak
a jet někam jenom tak...
ST!
13.02.2010 17:48:00 | hašlerka