Anotace: útěkům
V dáli, kde šumí záliv,
tam v klidu divočiny,
přijde msta za zločiny
na našich duších i srdcích.
Zas budem holky a kluci!
Správňačky! Kulibrci!
16.02.2010 20:19:00 | Špáďa
Díky tý revoluci
získal jsem v restituci
pět vzdušných zámků
starou psí známku
a ostrov svobody
dostal jsem hravě
nosím ho v hlavě...
ST!
15.02.2010 12:07:00 | Mario de Janiero
Pojď, jsem ostrov zelený
kolem tebe pramením
v zátoce času
u mysu nových nadějí
vetkni mi vlasů
něžné snítky orchidejí.
ST!
13.02.2010 17:35:00 | hašlerka