svěrač
Dokud mi svěrač ještě svírá
a snesu bednu k zádveří
tak moje víra neumírá
i když teď v zázrak nevěřím
pomalu ze mne už čpí síra
obrysy pekla a ne Řím
z mlhy vystupujou
v červáncích menstruujou
a za to další ráno dík
že bolí jsem si zvyk
vždy vítávám ho s cigaretou
v činžáku bez výtahu
kde partaje se v hlavě pletou
když navracím se ránem z tahu
Stojím tu s whiskou pětiletou
v té zimě obnažen
a co se týče žen
a že jich mám kupu:)
tady maj zákaz vstupu!
To moje hájemství
je říše poezie
kouř,flašky,pátý přes devátý
dvanáctej batalión
a sedmá baterie
vod hajzlu zvon
a vedle apatie
starej psací stůl
s vrypy minulosti
je svědkem bláhovosti
našich středumyslí
a v kapsách syslích
jen hry s čísly
chybí tam špetka dobromysli
...myslim.
Přečteno 523x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Špáďa, Mario de Janiero, labuť, Mbonita, Zasr. romantik, Bíša, Psavec, Květka Š., Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)