Anotace: budoucím....
Politici tu budoucnost prožerou za nás již teď, dokavad se to aspoň trochu zelená...
Celoplošný 13. důchod je nyní, v krizi, nesmyslný agitační tah oranžových, ne že bych těm důchodcům nepřál víc...
Zrovna tak bylo nepatřičným tahem modrých zavedení rovné daně, nesouhlasil jsem již tehdy, když to zaváděli, byť mi to mírně přilepšilo...
Dobřes to vystihl, jen jestli se to donese až k těm, co to tu vedou od...
16.02.2010 22:49:00 | Špáďa
Navrhuji dobytku
dávat jedlou kreditku
recyklovat voloviny
na lisované bílkoviny
proteiny i vitamíny
a jako zdroj obživy
využívat kopřivy...
ST!
15.02.2010 11:45:00 | Mario de Janiero