Anotace: Láska neexistuje, je pouhá touha...spíše jen popis, do básně to má daleko...
Láska existuje,jsem ráda že na ni věříš, jen ji každý jinak vnímáme...nic nejde bez lásky a pokud ano, není to láska ale jen pudy kterými se řídí zvířata.
17.02.2010 17:53:00 | carodejka
"Láska neexistuje, je pouhá touha"... vážně? :) Spíš bych jen doplnila, že se to navzájem vylučuje.
17.02.2010 12:59:00 | ziriant
hezké počtení ST!
16.02.2010 20:40:00 | xoxoxo