Anotace: poděkování nemocnici Prachatické za péči a dny romantické....
Už tě nebudu číst, je to asi nakažlivý. Jen je mi divný, že tebe znám asi rok a kýlu mám už deset let. Budu si muset dát pozor na vás na oba.
18.02.2010 23:44:00 | Zasr. romantik
Určitě by jsi je potěšil, kdyby to četli a mě můžeš věřit, jsem od fochu :o)
17.02.2010 12:44:00 | labuť