Na rtech
Na rtech kapka touhy
pojď mně ochutnat,nebuď
hloupý..
Jemně slízni mojí něhu
Já budu hodná i k tvému
tělu.
Zavážu ti oči šátkem
Tvé rty políbím a nechám
chladně...Tě v dálce stát.
Promiluji s Tebou noc
až konečně řekneš "Dost"
Jsem Tě plný Lásko moje
sbal se a táhni do pokoje..
Pak zavřeš oči a nebudeš mně znát
Ráno probuzen řekneš, dáš mi čas?
Přečteno 814x
Tipy 13
Poslední tipující: Koza, Giginka, Fenceless, Striga, Doradan
Komentáře (2)
Komentujících (2)