Modurit
To srdce z moduritu
pekl jsem v školní peci
pro moji Ditu přeci
věc se má zapeklitě
jak jen ho předám Ditě?
vždyť já ty lásky věci
tak jako ježka v kleci
neovládám
blednu a padám
do studny studu
motám se v koktu
a děsně rudnu
mám tupost v loktu
na chrabrost chudnu
a ona ví to...
napsal jsem Dito
je mi to líto
měl jsem to srdce
pro tebe v ruce
jak z šperků skvost
však pro mou zbabělosst
tlouklo tak prudce
že toho mělo dost
..skončilo na antuce
školního hřiště
..snad Dito příště.
Přečteno 427x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, Holis, Zpátky, hašlerka, Zasr. romantik, Mario de Janiero, Špáďa, Cervenej_cudlik, Flamy, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)