Černej Kříž
Anotace: lokálkám a výpravčím...
Ještě žiji
s věšákem,plácačkou
už ale bez čepice
mrznou mi uši
mrznou mi líce
na druhým kolejišti
kde nad návěstím sviští
vítr pohraničí
jinak to tady fičí
z lesů stoupaj páry
a vlaky na Volary
v Kříži se šíbujou
...z lyží se vyzujou
z batohů k sváče cosi
pak na sklo tisknou nosy
a z oken vlaku
ty oči o zázraku
snad ani nevěděly
...Šumavou o neděli.
Přečteno 431x
Tipy 33
Poslední tipující: Bíša, Holis, Zpátky, hašlerka, Zasr. romantik, Mario de Janiero, Špáďa, Cervenej_cudlik, Flamy, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)