Rýmy 13
Vrtulník
Čím jsem chtěl být
jako malý?
když s klukama jsme
pořád hráli
na vojáky
..pilotem
a za plotem
já míval kolotoč
ten býval vrtulí
připrav se Jendo skoč!
au..klid vždyť chlapi nebulí
s rozbitou kebulí
boulí a stehy
jsme dobyli ty břehy
..Normandie
..o pár let víc mi je
a jiný je můj z dávna snář
nejsem pilot
ba ani popelář
vzal jsem to mentem
jsem...jenom presidentem.
Pětka
Tam na školní lavičce
známka pětka Evičce
jednou nakukala
že je více k jedničce
aby si jí vzala
z Evičky je naráz Eva
táta,máma zas se hněvá
chci vidět to z pololetky
vždyť teď nosíš samé pětky
co poradíte děti Evče?
nebo ty ty chytrý ševče
s bradkou,moudrem na víčkách
je pětka víc než jednička?
Přečteno 551x
Tipy 32
Poslední tipující: sveřep, Holis, Zefi, pamp_elka, Špáďa, Zpátky, Mario de Janiero, labuť, hašlerka, BArBArKO, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)