filcovej klobouk
Je li únor úmorný
co pak březen?
Říkám Janě
vždyť zas musím platit daně
copak Daně
ale jim?
Do nenažranejch chřtánů
co ty prachy hodí k ránu
černou dírou,mlhovinou
nebo jinou šejdrovinou
která vzkvetla
hrajou betla
maji cinklý karty
jiný party
to rozdávaj v pozadí
někde v mechu,kapradí
jsou li čistí,slušní,mravní?
vždyť nebyli ani dávní
a jestli jo tak na Věru(mou)
z filcu klobouk sežeru(tmou)
Přečteno 446x
Tipy 30
Poslední tipující: Michelll, BArBArKO, Mario de Janiero, modrá..., labuť, Bíša, Špáďa, Holis, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)