výpravčí Eva
Za naším domem
u nádraží
když tma si sedá
na zápraží
slýchávám vzdychat vlaky
jak tuhle je bolí
do kopců od údolí
už nestačí jim dech
a tady rez a támhle mech
a olej chybí a prasklý měch
vždyť kolik křížků na zádech
už mají sami neví
chybí jim pára
a trampů zpěvy
žákovský slevy
a kadeře Evy
pod její čepicí
píšťalka vánicí
ji jako flétna zněla
a pro nás vždycky úsměv měla
tak nějak jinačí
ta naše Eva
výpravčí.....
Přečteno 451x
Tipy 39
Poslední tipující: Zefi, Michelll, modrá..., BArBArKO, Mario de Janiero, labuť, WhiteSkull, Zasr. romantik, Bíša, trhla.marketka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)