Anotace: pojďme si na chvíli pohrát...
Kde uložený je ten poklad,
kudy se tak k němu dát?,
vzrušujísí je asi cesta,
vzlášť když vidět není a je tma.
Cestou s hora od pusinky,
po pohlazení tvářiček,
dál na oblé tvary dát pusinky,
a pohladit je něžně též.
Prožívat tu krásnou chvilku,
dál veď cestou také níž,
ty bochánky mít i v rukou,
k pokladu se tak dostat blíž.
. . . .a dost :-) Ahojky Bobi
26.02.2010 06:54:00 | bobi bobie