Den D
:o))
Když den D nastane zas,
je hned kolem plno krás,
pan F. si z výšky na svět kouká,
píseň mládí z houštinky si brouká,
těší se na svoji paní,
na mazlení do skonání,
na teplé, vlhké sáňkování,
něhyplné laškování,
těl v roztoužení objímání.
Když ve vzduchu je cítit jarní tání,
je čas vhodný k milování.
:o))
Přečteno 657x
Tipy 25
Poslední tipující: susana načeva, poustevník Jirka, ilona, Láďa, Bíša, Zefi, labuť, Psavec, modrá..., TetaKazi, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)