Anotace: prepáčte,nenašiel som uo.ĎAKUJEM.
Jen tak jsem si přišla počíst..
v tichém prázdném večeru..
objevuji skvělé ňamky
pro ježibabí příšeru...
Tělo stárne, duše bloudí
kdes vysoko nad zemí...
a tak tohle veršování
lahůdkové zdá se mi...
:o)
01.09.2007 19:00:00 | Cecilka