Nevinná
...a může za to hříšnost těl.
Že nám anděl záviděl,
nespoutanost okamžiku.
Takový by každý chtěl.
Může za to pouhý chtíč,
že se nám už nechce pryč
z chvíle tichých výbuchů,
vzdychej jak chceš, klidně křič.
Může za to ta vteřina,
ve které spatřil jsi mou nahou kůži,
Ty jsi můj milostný hrdina.
A já? Jsem vlastně nevinná...
Přečteno 596x
Tipy 24
Poslední tipující: betmen71, Oťas, NikitaNikaT., LucQa, Láďa, toužím.jít.dál, Ariella13, labuť, modrá..., enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)