Chci Tě svést
Anotace: Nooo.. co dodat, byl večer, já pod peřinou... a představivost jela na plné obrátky :D
Chci tě svést
i když se to nesluší
chci tě líbat
a svírat v náručí
Chci tě svést
ať už nemáš námitek
tak se nebraň
a užij si ten zážitek
Chci tě svést
i když chtít nemusím
tak pojď sem
láskou tě přidusím
Chci tě svést
s být svedena zároveň
šaty z tebe servat
a vzplát jako pochodeň
Chci tě svést
cítím jak se ti vzdouvá hruď
vzrušením a chtíčem
tak správným mužem buď!
Chci tě svést
a i kdybych nechtěla
už ty sám
svedl jsi mě docela...
Přečteno 955x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, PPetrushka, johNMadhead, bobi bobie, WhiteSkull, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)