Anotace: Po odmlce....Jaru a třpytu Jizery....
Jen co pojedu do Vrchlabí na Žalý lyžovat
podívám se z rozhledny na ten kraj, jež mám taky rád
02.03.2010 12:06:00 | Kars
Až všechen sníh roztaje,
já vypravím se do háje,
až vlahým jarním vánkem první listí zavlaje
a jiného cíle nemaje
pak zastavím se u stáje,
opřu se o ohradu s nahnilou kulatinou,
dám pozor na drát s elektřinou
a na křídlech fantazie vznesu se do ráje...
02.03.2010 11:21:00 | TetaKazi