Střídání.
Anotace: Usirevu,Sutehu Thébám i době nový.....
Rohy a Kříže
v obranných valech
střídaj se v intervalech
ten kdo ti zadek líže
pozejtří zaútočí
rychleji se dnes točí
v tornádech historie
než řekneš prrr
tak oni hijéé
a v sedlech další dynastie
střídajíc názvy,jména
však výslužky a věna
nelze opomenout
a pod hradbou že sténá
lid prostý s dlaní nataženou?
Spoutej ho poutem každodenní
ať nemůže se nadechnout
Božstva z nebes i z loží
tak jako v krámech zboží
za starý nový
a starý zatratit
že místo zbraní slovy?
za to se musí stít
radši pro výstrahu
ty ruce vrahů
zas dávaj požehnání
a smlouvy pečetí
už se jim zase klaní
předstíraj dojetí
jsem jeden z nich
to přece víš
a znáš tu tvárnou hmotu
na krku roh
a v kapse kříž
..pro jistotu
mám.
Přečteno 522x
Tipy 38
Poslední tipující: Houda, Mario de Janiero, Zpátky, BArBArKO, enigman, Špáďa, Bíša, Zefi, Holis, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)