Anotace: vědcům z NASA ,lásce a víře...
Já mám dvě pentle červený
na jeho zrezlý lešení
je k ránu zavěsím
a srdce přidám k nim.
ST!
03.03.2010 21:35:00 | hašlerka
Zemská osa zemská tíže
k důchodu je opět blíže
o tři vteřiny
to jsou noviny!...
ST!
03.03.2010 20:09:00 | Mario de Janiero
Zákony zachování, ty fyzikální, platí vždycky,
ty lidské jenom sporadicky...
Zákon momentu hybnosti den pokrátil nám z Chile,
čileji zapínám si knoflík od košile,
abych vše poznat stihnul, co píše zenge,
než sebou lidé švihnu, než přijde ende...
03.03.2010 16:28:00 | Špáďa