Anotace: Samotě měst a škarpám u vsí cest....
Suma sumárum
je obsah mnohdy neveselý
a slabší povahy
tam kousek od Prahy
by ztěží vydržely
kdyby radost ze čtení
tvých básní
nebyla tak mimořádná!!!
ST!
03.03.2010 20:20:00 | Mario de Janiero
Zas je tam všechno, co se kde šoustlo...,pardón, šustlo,
špatně jsem viděl, ale zasmál se tomu a když už jsem slepý, tak alespoň kousek humoru.Báseň na bulváru ST.
03.03.2010 19:35:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Zas je tam všechno,
co se kde šustlo:
v sirénách techno,
nebe, co zpustlo,
příznivec Dukly,
zmařené šance,...
Chybí jen mukli,
daň z elegance...
03.03.2010 16:47:00 | Špáďa