Anotace: vidění...
Jsem rád, že se to vyřešilo s reklamou a že tedy mohu napsat od srdce pořádnej komentář k dílku, které se mi líbí:
JO !!!
04.03.2010 22:29:00 | Zasr. romantik
..tunel již zřejmě vytunelován a tobě se snilo o tom co z něj zbylo...
ST!
04.03.2010 18:51:00 | Mario de Janiero
...nikoli k básni: prosím, napište mi někdo -- slova lety, vod a tělem v básni a na této stránce slovo značky se mi zobrazují podtržené tečkovaně; při přiblížení kurzoru se rozevře pop-up reklama.
Máte to také tak a je to na Literu, anebo mně něco vlezlo do mýho stroje /který jsem ovšem kontrolovala antivirem a údajně zavirovaný není?
----děkuju a promiňte
04.03.2010 08:38:00 | pamp_elka