Spoutání
Přitiskne rty
na jeho kůži
on bude další
kdo ji zítřejším ránem
přinese bílou růži
krůpěj ji steče
po tváři níž
ale nemůže si pomoci
to přece vis
ze srdci se neporoučí
Ani vášni
ani chtíči
ani rozmaru
neporučíš...
Chtěl ji
a tak ji má
co naplat
že nevěděl o ni víc
než jak chutná
její vášeň
Sotva stačí
procitnout rozkoší
jen výbuch
mocné magie pocítí
a potom strach
Náhle ví přesně
kdo je jeho paní.
Ona se únavou složí
hlouběji do přikrývek
a on plní její přání
Není to láska
není to chtíč
ani vášeň
a není to ani lež
A ona?
Nemá výčitky.
Přečteno 606x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
Komentáře (0)