Šáhab 3
Prý z hlavic létavic
když bejvá v létě hic
už ránem nad Balkánem
padávaj kousky smaltu
se stopou po kobaltu
ty střely bez pilotů
létaj tam do kompotů
a v saltu
těla nepřítele
i jeho prase,kráva,tele
všechno se naráz vzduchem mele
tak jako kdysi
splašený krysy
na lampách visí
ve jménu Proroka
..U oka rejnoka
krunýře želvy
se lvi se nervi!
Přečteno 455x
Tipy 24
Poslední tipující: Houda, BArBArKO, Myrja, Mbonita, Zpátky, Psavec, labuť, enigman, mamina, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)