Ve dvou
Anotace: O kráse a pomíjivosti milování :-)
Ve dvou jako jeden.
Spolu, každý sám.
S láskou těla vedem,
k nespoutaným výšinám.
Tam navždy budem spolu,
na pět sladkých vteřin
a na dva pády dolů,
do voňavých peřin.
Přečteno 1740x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)