Anotace: deskám starým,našim starým.....
...a koho bude po ránu
má stará mladá v županu
válečkem mlátit mezi rohy
a potom roztahovat nohy
každou chvilku žádat změnu
už nechci dělat třetí směnu
to ať mi radši naloží
s kámošem další paroží...
ST!
07.03.2010 15:02:00 | Mario de Janiero
možná si zvykneš U Řeháků
tam smutek schováš pod pěnou
a kolem ramen u panáků
s tím kdo ti chodí za ženou
nad ránem skončíš v obětí
zanadáváte na fakany
jak málo jezdí domu
na první lajnu HC Lány
...složenky Telecomu
***
hezké momenty
06.03.2010 11:59:00 | ROMAN LOHNERT