Pojď
Na mně se usmívej
Na mně se podívej
Se mnou si povídej
Teď se mnou pojď!!!
Do noci touhy, život je
skoupý,tak do mně pojď.
Rozevři náruč svou a řekni
znáš mou moc,vlastnit mně
každou noc..Tak se mnou pojď.
Úderem půlnoci ve víně bez moci
svázaná touhou chtěnou,že jsem
pořád s Tebou.
Vzdychání...trhání...neznáme
lechtání. Vzrušivé pohledy
svádivé doteky..Tak do mně pojď.
Na stole..ve stoje..ohebná přes
tebe. Nechtěná od Tebe se slovy
.....Tak už pojď....
Přečteno 876x
Tipy 16
Poslední tipující: betmen71, Špáďa, enigman, Chico1, Zasr. romantik, ilona, Psavec, BArBArKO, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)