Anotace: Kdo vchází mnou ať naděje se zhostí. ...Dantovo komedii.
...a místo aby stromy sázel
by bombometčík Barták
na domy rád bomby házel
těch šílenců je víc než dost
co válčit chtějí pro radost...
ST!
08.03.2010 16:02:00 | Mario de Janiero
ta je perfektní ..tleskám ST!
08.03.2010 09:42:00 | xoxoxo
Krásná slova jež patří básníkovi mého srdce
i když dnes tak nějak bolestně tluče
Děkuji..ST!
07.03.2010 18:31:00 | hašlerka