Anotace: metroušům a bezpohlavním....
Nemusím ,,šampóny"
a přesto jeden
polil mě jedem
tak ať příště
...mě trápí
už jen
praví chlapi:-)
ST
07.03.2010 22:42:00 | Zefi
Jó, pot a pádlo,
to je žrádlo.
A když Tvé
verše zazvoní,
jen civí
"šampóni".
07.03.2010 21:40:00 | Zpátky
Jsem od vody a Brod Vyšší
je mi bližší
mám rád řeku
nikoli kánojstrádu
a davy zpitých vodáků
jedině kdyby jsme spolu jeli
Colorado....:)
07.03.2010 20:35:00 | zenge