Dokořán..
Máš svatozář
víš
tak už mě hlaď
kdekoli
prostě jen trápí mě
hlad
po tvých dotecích
buď
jen vrah
našeho
čehokoli
Vem si mě
hned
moji touhu
mě samotnou
na chvíli
bez nadsázky
bez slov z lásky
bez zařazení
Ráno mi šeptáš
že už teď
chybím
svoláváš hvězdy
i já
že jsem ti blíž
než oči rybí
a tak zůstávám
s oknem
dokořán
ne láska
nemá
chrám
bez obav
tišeji než
tiše
v tobě
zůstávám
...
Přečteno 556x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, jedam, Labanda, Juraj Hrom, Zefi, PPetrushka, enigman, Eru Alonnar, ziriant, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)