Lesní
Borůvky dám Ti do dlaní
při rozbřesku,svítání
slunci nastavíme líčka
políbím nos,ústa,víčka
namaluji fialkovou cestu tělem
půjdu něhou za andělem
mechový koberec měkkých rán
nejkrásnější,který znám
třpyt rosy smyslnosti dodá
nastane milostná shoda
chvějivé,ladné souznění
jeden v druhém ztraceni
vášnivou touhou spojeni
Přečteno 703x
Tipy 32
Poslední tipující: Pevya, Antares, Mraveneček, Snící čarodějka, casla, betmen71, Psavec, bobi bobie, kuskus pruhovaná, Skywalker, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)