Anotace: záletům....
Zálety, úlety, nálety tyhlety
na Máni, na Běty, potmě i na tety
na všechny, které se ženou mi v ústrety
provozuji pouze ve snu
a téměř ke dnu potom klesnu...
ST!
11.03.2010 14:05:00 | Mario de Janiero
Krásné a moudré předjarní varování platné i jindy! ST*!
:o)) Ale máš to marný, marný ..., lidé jsou nepoučitelní.
10.03.2010 10:02:00 | Zasr. romantik