Habeš
Anotace: Ze Strakonic láskám....
Ještě tě neznám
a už bolíš
jako mour
nocí usedáš
na střechy domů
smutku plášť
Kolika nám
pak srdce drolíš
když vystrašeně utíkáš
Ještě tě neznám
a už jsem slepý
když stepí
nebo savanou
z vichrů se v malý
vánek třepím
pak vydýchávám
za branou
Kolika nám
promítáš klam
a dáváš ránu za ranou
Ještě tě neznám
a už se věším
střílím i trávím jedem
ve vrších u nás
nad Habeší
vstříc smrti středem
Kolika nám
a kolik dram
skončilo ve dni šedém
dík lásce..dvakrát s ledem.
Přečteno 374x
Tipy 28
Poslední tipující: Mario de Janiero, hašlerka, Psavec, Špáďa, Zpátky, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Javavia, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)